torsdag 2 augusti 2012

Heta drömmar på uppvaket

Varje dag publicerar vi här på bloggen ett bidrag från den pågående novelltävlingen. I slutet av veckan koras vinnaren. Tänk på att inte skriva för långt! Mejla ditt bidrag till linn.gulbrandsen@rfsu.se eller lämna in det i tältet i Pride Park.

Här är gårdagens novell, av en författare som vill vara anonym:

Heta drömmar på uppvaket
Det gjorde kanske lite ont, samtidigt som det liksom kändes skönt och lite luddigt allting. En helt ny känsla som var svår att beskriva. Kanske på grund av narkosen eller så var det vetskapen av att ha befunnit sig i en annan människas händer. Flera händer.

Ett svagt gröntfärgat draperi ikring och lampor som uppenbart var dämpade. Pipande ljud från maskiner och röster på avstånd. Snabba steg. Samtal om vitala parametrar och smärtstillande och…

Förnimmelserna i kroppen började bli tydligare. Gränsen mellan dröm och vakenhet. Handen som låg över naken hud. Det pirrade plötsligt till. Vilken kroppsdel var fortfarande oklart. En våg av kåthet som bara ville en sak.

Munnen torr som en öken men att be om vatten nu…

Hen fokuserade på en annan, helt klart våtare plats. Mjukt och varmt. Hen förde sakta in ett finger, två, flera. Allt gled lätt. Andetagen blev tyngre, sen plötsligt stilla då något rörde sig strax intill. Låg någon i en säng brevid? Ett svagt minne av att en i personalen nämnt att de låg bredvid varandra som sovande på rad. På sjukhusets uppvak efter operation.

Tystare nu i ett försök att inte väcka. Vetskapen om att bli påkommen bidrog till att kroppen spändes, pulsen gick upp och hjärtat bankade i bröstet. Just som orgasmen började sprida sig längs insidan av låren hördes maskinernas pipanden allt snabbare och högre.

Plötsligt drogs det gröna skynket undan. ”Hur mår du? Din puls gick oväntat upp. Har du ont?”. Personen klädd i blå bussarong såg orolig ut.

”Nej, det är bra. Inte mer ont än vanligt.” En rodnad spred sig över kinderna. Nu var hen vaken igen, och nyopererad. 

Inga kommentarer: